CONDITIONS

1. Verkoper:
Mevr. Kindt Natacha - Fort Verboomstraat 28 - 9130 Kieldrecht - Belgie BTW BE0898.784.974 - Telefoon +32 477 411 482 - info@didipops.be

2. Door een bestelling te plaatsen aanvaard je deze voorwaarden volledig en zonder voorbehoud.

3. Al onze prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

4. Betalingen:
Hiervoor kan gekozen worden voor Creditcard, PayPal, Ideal, Bancontact en overschrijving.

5. Verzending:
We verzenden wereldwijd. 
Pakjes worden verzonden door Bpost of DPD
- Belgie = 4,95€
- Nederland en Luxemburg = 7,95€
- Frankrijk, Duitsland en Engeland = 9,95€
- US en rest van Europa = 19,95€
- Rest van de wijde wereld = 34,95€

Voor dringende bestellingen graag een extra mailtje naar info@didipops.be, ophaling in de winkel is mogelijk.
Geen enkele vertraging of overmacht kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of terugbetaling.

6. Didipops kan niet verantwoordelijk geacht worden voor beschadiging, diefstal of verlies tijdens verzending. Wij doen ons uiterste best om de goederen zo veilig mogelijk te verpakken zodat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Heb je toch een probleem met het ontvangen van je pakje, kan je je best wenden tot de transporteur met je unieke verzend-code.

7. Verzakingsrecht:
Je hebt het recht om af te zien van een aankoop binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De koper dient het product dus binnen de14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen. Artikelen in geopende verpakkingen worden niet terug genomen. Na ontvangst van het retourpakket ontvang je het aankoopbedrag binnen de 30 dagen terug op het bankrekeningnummer door de koper betaald. Alle kosten voor het reour zenden zijn geheel voor de koper.

8. Omruilen:
Toch niet tevreden met je product? Dat is ontzettend jammer, maar daar proberen we iets aan te doen! Er mag geruild worden binnen een termijn van 14 dagen vanaf levering, op voorwaarde dat de goederen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking zijn. Gelieve ons ook binnen de week hiervan op de hoogte te brengen. Retour en nieuwe verzendingskosten zijn geheel voor de koper. Solden of actie-producten worden helaas niet meer geruild.

9. Klachten:
Deze of andere tekortkomingen moeten binnen de 7 dagen worden gemeld, info@didipops.be, anders vervalt elk recht.

10. Waarborg:
Beperkt tot de waarborg voor verborgen gebreken en de waarborg in geval van consumentenkoop, beiden voorzien in het burgerlijk wetboek. We staan uitsluitend in voor schade door opzet of onze fout.

11. Privacy:
We hebben je gegevens uiteraard nodig wanneer je een online bestelling plaatst. Dit om de administratieve kant van je bestelling in orde te brengen. Deze gegevens blijven privé en worden niet aan derden doorgegeven. Tevens heb je als koper steeds het recht deze gegevens op te vragen en aan te passen.

12. Eigendomsrecht:
Gelieve geen foto's of andere gegevens te gebruiken zonder ons uitdrukkelijke toestemming.